top of page

Reshape

Reshape är ett helhetskoncept för träning.  Reshape kombinerar coaching, uppföljning tillsammans med individuella skräddarsydda träningsprogram. Min filosofi är att träning ska vara enkelt och kunna utföras överallt . Pandemin har inneburit att träningen har blivit en större utmaning. Reshape är en tjänst som kombinerar coaching, träning samt en individuell plan - allt för att du ska lyckas med ditt mål och träning!

Gotland.jpg

Varj Frick egerbäck

  • Personlig tränare

  • Friskvårdskonsult

  • Certifierad ACC Coach

  • Cykelinstruktör

Det här är Reshape

Reshape kombinerar coaching, träning samt uppföljning. Allt sker på distans, via digitala möten.

Vi börjar alltid med ett uppstartsamtal där vi gör en kartläggning. Tillsammans ser vi över din nuvarande situation, din träningsbakgrund samt vart du vill - ditt mål. Uppstartsamtalet ligger till grund för din vidare resa. Under det första samtalet så pratar vi mål, delmål, hinder - allt för att du ska få en riktigt bra start!

Jag kombinerar mina kunskaper samt tidigare erfarenheter som Personlig tränare tillsammans med mina coachkunskaper. För mig är det viktigt att få en helhetssyn. Vi fokuserar inte bara på träningen. Fokus ligger även på hur det ser ut i din vardag/jobb, stress, hinder, motivation etc.

Utifrån detta skapas din individuella plan, du får ett träningsprogram framtaget speciellt för dig.

Träningsprogrammet har du alltid tillgängligt via din "egen" app.

Uppföljning sker kontinuerligt form av coachsamtal - detta kommer öka dina möjligheter att nå ditt mål.

Du har även möjlighet att kontakta mig per telefon eller mejl närhelst du behöver det.

58659479-A6B5-4AB5-B680-6DE40EA28A3E.jpe
C5661E08-F590-4898-AB1C-E417C7DF9923.jpe

My story

Min passion är att skapa förutsättningar för att lyckas. Jag har en lång erfarenhet inom träningsbranschen och har hjälpt många att nå sina mål.  För mig är det viktigt att se till helheten och som certifierad coach tillsammans med min bakgrund som Personlig tränare så ger jag dig en unik kombination av coaching samt ett individanpassat träningsupplägg.

Programmet som tas fram är skapat speciellt för dig och träningen kan utföras på gymmet, hemma eller ute - du bestämmer. Du har alltid träningsprogrammet tillgängligt i din egen app. Jag hjälper dig under hela vägen fram till mål.

 

 

 

 

 

 

 

Detta ingår i Reshape

Uppstartsamtal 60min.

8st uppföljningssamtal á 30min.

Skräddarsytt träningsprogram.

Din "egen" träningsapp.

Tillgång till support per mejl, e post eller telefon under hela  målresan.

Gotland.jpg

Friskvårdskonsult

Lic.personlig tränare

ACC Certifierad Coach