Vill du framåt? Börja om..Det finns en del viktiga faktorer som gör det mycket lättare att komma dit du vill, att nå din målsättning.


- Vision

- Varför

- Mål

- Delmål

- Utvärdering


I mina tidigare blogginlägg har jag skrivit om samtliga punkter men i detta inlägg så ska jag ge mig på att förklara vikten av att börja om.....

När du satt ditt mål, du är igång och plötsligt så tappar du fart, motivationen försvinner eller du stöter på ett hinder vilket gör att du stannar upp, tappar fart och kanske till och med lägger din målsättning på hyllan.

MEN, det är i förlusterna kunskapen till framgång finns. Ingen framgång utan förlust helt enkelt. Det är när du stöter på hinder du ska stanna upp, inte stanna av.

Om du stöter på en motgång på din väg mot ditt mål så ska du ge dig tid att stanna och ta dig tid till att reflektera. Utvärdera följande:


- Vad hände?

- Vad gjorde jag?

- Vad kan jag göra bättre?

- Vad behöver jag ändra på?

- Hur är mitt humör/inställning just nu?


När du sedan svarat och analyserat svaret på samtliga frågor så har du fått ny kunskap som du inte hade innan. Denna nya kunskap gör att du "vet bättre" och kan handla smartare och handlingskraftigt på din väg mot ditt mål.


Ibland kan du behöva justera planen eller kanske förändra din inställning.


En förlust eller ett hinder är helt enkelt en paus på väg mot framgång/målgång...


Vill du få hjälp att nå ditt mål? Vill du få struktur och ordning samt bättre förutsättningar att ta ditt mål? Kontakta mig på Info@bethebestyou.nu så ser vi till att det händer.


57 views0 comments

Recent Posts

See All