Jag vill förändra världen..Jag vill förändra världen och det börjar med dig.....


Jag har startat om många gånger i mitt liv. Vid varje omstart så har jag fått ny kunskap, det är när du börjar om du får ny kunskap. Min absoluta inställning är att alla har en inneboende potential och det är när vi fokuserar, tränar både mentalt och fysiskt så blir vi bättre.


Vi är alla medvetna om hur viktigt det är med fysisk träning men hur mycket tränar du din mentala kraft? Kropp och knop hör ihop och det är när vi tränar båda dessa som vi skapar framgång.


Nej jag säger inte att det är lätt, det krävs tålamod, en stark målbild och ett starkt varför för att lyckas. Plussa på ett gäng med omstarter och en skvätt vilja så har du receptet för framgång.


Mitt varför, "jag vill förändra människor till det bättre, både fysiskt och mentalt".

Det är det som driver mig, här finns min passion. Att skapa förutsättningar för andra att lyckas. Jag vet hur svårt det kan vara att få tiden att räcka till, att inte ha viljan eller motivationen för att att göra en förändring. Genom min bakgrund som tränare så har jag mött många människor i förändring. Jag har sett de som lyckas, jag har sett de som försöker och jag har sett de som börjar om och om igen...


Nu vill jag hjälpa dig till en bestående förändring.


Jag genomgår för närvarande en coachingutbildning och söker testklienter.

Står du inför en förändring? Karriärbyte? Kanske du har ett träningsmål?

Jag söker dig som vill bli coachad och få verktyg till att komma vidare.


Coaching är ett kraftfullt verktyg där du som klient står i centrum. Coaching hjälper dig att reda ut dina tankar, sätta tydliga mål samt delmål. Du kommer att bli utmanad och få verktyg i din förändringsresa.


Utbildningen som jag genomgår är anordnad av Akademi Coachstjärnan och följer ICF riktilinjer. (ICF, International coach federation är en världsomspännande organisation som kvalitetssäkrar både utbildare samt coacher).


Observera att all coaching sker över Skype eller telefon.


Är du intresserad av att bli testklient? Skicka ett kort mejl om vad du vill bli coachad i till info@bethebestyou.nu så kontaktar jag dig omgående. Du kan även läsa mer om mig genom att besöka min hemsida, klicka här.


Låt mig hjälpa dig komma vidare!

233 views0 comments