Be the best youDet krävs mod att vara sig själv, det krävs mod att gå sin egen väg. Från dagen vi föds så blir vi matad med normer, regler, hur vi ska uppföra oss, hur vi ska bete oss - vi omringas dagligen av olika ideal. Vissa klarar detta bra och kan se "bakom" dessa till tider orimliga krav och ideal spm ställs på oss.


För andra går det inte lika bra, det blir en ständig jakt på framgång, jagandet efter den perfekta kroppen, jagandet efter att bli bekräftad, jagandet efter den perfekta partnern, jagandet efter evig lycka...


Livet har helt enkelt blivit något kravfyllt där glädje, njutning och nuet blivit helt ställt åt sidan i den ständiga jakten efter det perfekta...

Att aldrig få bli nöjd, att aldrig få känna sig ok med sig själv eller sin kropp, jobb eller få känna ett lugn - ständiga krav och ideal som ska uppnås..


Om du inte är dig själv, vem är du då? Om du är på ständig jakt efter "något bättre" utan att stanna upp njuta, blicka inåt och ställa dig frågan "vad behöver jag just nu för att må bra", ...?

Vem blir du då?


Jag har en stark tro på att alla har inneboende kraft, en potential till att bli precis det du vill, att uppnå precis det du drömmer om....


Om du tappar bort dig själv och försöker vara någon annan, blir du lycklig då?

Om du ständigt anpassar dig efter situationen för att till varje pris bli bekräftad och "passa in" vem blir du då? Om du ständigt jagar det perfekta idealet, vem blir du då?


Låt oss vända på frågan - Vem vill du vara?


Ställ dig själv följande frågor:


 • Vad är viktigt i ditt liv?

 • Vad behöver du i ditt liv för att må så bra som möjligt?

 • Vad har du för värderingar?

 • Vad vill du uppnå i ditt liv?

 • Vad behöver du för att må bra?


När du svarat på ovanstående frågeställningar så ställer du dessa frågor till dig själv:


 • Vad behöver jag göra/ändra på för att bli den bästa versionen av mig själv?

 • Vilka förändringar behöver jag göra?

 • Vad behöver jag ta bort?

 • Vad behöver jag lägga till?

 • Vilka beteenden behöver jag ändra på?

 • Vilken kunskap behöver jag tillföra?


Det är när du svarat på dessa frågor som du kan börja designa eller designa om ditt liv precis som du vill ha det för att bli - den bästa versionen av dig själv.


Vi lever alla med invanda beteenden, vanor - det är när vi börjar ifrågasätta dessa gamla beteenden, vanor och frågor oss "vad behöver jag för att må bra?" som resan börjar till den bästa versionen av dig själv.

Vad är dina sanningar om dig själv och vad är andras sanningar? Stämmer bilderna överens?


Om du behöver hjälp på vägen att bli den bästa versionen av dig själv så finns jag här för att coacha dig så att du kan designa ditt liv efter dina villkor, så att du kan plocka fram det bästa hos dig och bli The best you!


Kontakta mig på Info@bethebestyou.nu så startar vi din resa!45 views0 comments