top of page

Om mig

I

Mitt Varför

"Jag vill skapa förutsättningar för andra att lyckas"

Min passion är att skapa förutsättningar för andra att lyckas. För mig handlar det om dig.  Genom en grundlig analys, tydliga målsättningar, utmaningar och täta uppföljningar så skapas hållbara resultat.

Hur

Jag använder coachning som verktyg. Jag utmanar ditt nuläge och tillsammans sätter vi tydliga målsättningar. Vi ser över ditt nuläge och sätter en plan för ditt mål. Jag utmanar dig under vägen. Coaching som verktyg gör att du får nya insikter, personlig utveckling, kan ta bättre beslut, agera smartare och effektivare.  Att förstå vem du är och hur du reagerar och agerar är fundamentet - genom att satsa på coachning så utvecklar du den bästa versionen av dig själv samtidigt som du utvecklar ditt ledarskap.

Vad

 

Jag erbjuder paketerade lösningar för företag, chefer och ledare. Alla uppdrag är unika och tiden samt innehåll för uppdraget bestäms efter behov samt en grundlig nulägesanalys.

Jag jobbar framförallt via digitala möten vilket skapar en flexibilitet.

Jag ser till helheten. Kropp och knopp hör ihop. Jag hjälper dig att se över att du har en balans mellan prestation, återhämtning samt rörelse.

Nyttan

Ledarskap bygger på självinsikt, coachingen hjälper dig att få tydliga verktyg hur du kan utveckla ditt ledarskap. Du utvecklar din emotionella intelligens, du får en större förståelse hur du reagerar i olika situationer och kan därmed ta bättre beslut och växer i din roll.

Är du tydlig i ditt ledarskap? Ladda ner Ledarskapsdeklarationen här och testa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om mig

Jag har 15 års erfarenhet av ledarskap, framförallt på mellanchefsnivå.  En av mina främsta egenskaper är att skapa effektiva och starka team som levererar. I min tidigare roller så har jag varit en tongivande faktor att skapa förändring och resultat. Allt hänger ihop. För mig är det viktigt att se till helheten - kropp och knopp hör ihop.

 

I min yrkeskarriär så har jag varit med och byggt upp flera verksamheter, en del från grunden och andra har jag utvecklat, förbättrat, tagit fram rutiner och lösningar – med goda resultat som följd.

  

ACC vbadge större.png
  • Certifierad ACC Coach

  • Diplomerad ledarskapscoach 

  • Personlig tränare 

  • Friskvårdskonsult  

  • UGL – Försvarshögskolan

  • UL handledare

  • ACT 

profilbild_edited.png

För fullständig biografi, se min Linkedin profil

Redo att starta din utveckling?