Logga till be the best you vit_Rityta 1.

Välkommen till Be the best you kurssida.

Denna sida är till för dig som vill lära dig mer om personlig utveckling, målsättning samt ledarskap..

På denna sida finner du inspelat utbildningsmaterial som du kan ta del av och se på när det passar dig.

Till varje kurs så följer det med verktyg som du kan använda dig av. Vilka verktyg som är tillgängliga finner du under avsnittet kursbeskrivning. Då denna sida är under uppbyggnad så kommer det att fyllas på med kurser.

Hur fungerar det?

Du väljer enkelt vilken kurs du vill ta del av. Till varje kurs så finns en kursbeskrivning som beskriver innehållet i kursen.

Du betalar din kurs genom att klicka på "kr" symbolen. Du betalar enkelt med kort och har sedan fri tillgång till kursen under obegränsad tid.

Är min betalning säker?

Jag använder mig av Wix payments, Wix Payments följer betalningskortsindustrins datasäkerhetsstandarder PCI DSS. PCI DSS är den högsta informationssäkerhetsstandarden för organisationer eller företag som accepterar kreditkortsbetalningar. Denna standard skyddar sekretessen och sekretessen för kortets data som används för att slutföra onlinetransaktionen. För att läsa mer, klicka här.

Hur länge har jag tillgång till kursen?

När du betalat avgiften för kursen så kan du ladda ner kursen och har sedan fri tillgång.

Hur får jag tillgång till verktygen som följer med respektive kurs?

Så fort du betalat för videon så får du ett mejl. Mejlet innehåller en länk där du lätt kan ladda ner verktygen som tillhör den kurs som du betalat för.